helg el ja typ!

Äntligen fredag! :D shit den här veckan har ju krypigt fram :O fattar fan inte!! i tisdags så vare onsdag och onsdag då vare torsdag enligt mig skit jobbigt asså! att man kan blanda dagarna så! nästan så jag höll på att signera fel dagar på medicinera inte bra!

men nu äre iaf helg på rikdigt typ ;) kanske för att jag ska jobba hela kvällen och hela lördagen och då menar jag verkligen hela.. blöööö!
men sen så på lördag kväll börjar min helg :D blir utgång med Emma :) kanske jennie! så ja nu e jag taggad och vi ska köra all in! blir bästa outfiten och snygg sminkning med lösisar rubbet lixom :D

 

Viva La Helg!!


hahaha


XOXO


grattis i efterskott! ;D

Min fina Liz har fyllt 23 :D så tänkte måste ju lägga upp en bild på snyggingen;)

vi firar dig när du kommer hit sen babe!! :D




XOXO

mmm ljuva "slapp" dag!

Yees jag är ledig en dag på veckan jippi :P och den passar jag på att använda på bästa sätt! sova för länge :D diska,städa upp på rummet och tvätta vilket jag verkligen behövde :P slut på underkläder nästan haha så de är en produktiv dag blandat med slappande och socialitet över datorn xD så tills i morrn och lördag då de ska jobbas igen så är batterierna mer nyladdade!


Liz du är så smart måste jag bara tilläga här hehe ;)

fan jag hade en massa jag ville skriva tyckte jag med de bara poff försvann.. damn!

jahanähä jag ska väll gå tillbax till tvätten och sen starta musiken och snygga till på rummet och packa en väska som jag kan ha över helgen i örsa =)

XOXO

regn regn regn!

men jag klagar typ inte ^^ jag jobbar ju bara så de får regna på så mkt de vill då ;P och naturen blir ju lite vackrare oxå :D snacka om onödigt sagt de där igentligen! men jag har inget att blogga om men jag e på lite blogg humör så ni får nöja er med onödigt skit xD bättre än inget!

jag börjar bli sugen på en ny blogg design nu *blink blink* vem kan jag ha menat nu ;) höhö

men beöhver lite nya bilder då och sånt har jag inte heller xD och kommer inte komma nya förns jag blekt håret  igen ^^ utväxt nejtack!

tänk att typ halva sommaren har gått och jag har inte gjort ett dug... fast jag hade inte planerat in nått och är glad för att få jobba =) och man behöver ju inte jämt hitta på nått och resa sånt vill jag göra ¨på hösten till varmare land så hoppas man kanske kan ha råd med nått sånt i höst/vinter ^^

annars att se framemot:

*pappas 60 årsfest
*syrrans bröllopsfest
* blir faster vilken dag som helst nu :D
*hålla tummarna för ett till jobb
*liz kommer och hälsar på :D:D
* kolla upp om jag har råd med en ny tatuering ;)

ja nått att längta till men inte exakt i den ordningen barnet kommer nog först sen pappas fest ;D

ah nej åter till att jobba!

XOXO

What life!??

Jo ibland ställer man sig nog den frågan!iaf just nu... de är bara jobb och jobb nu och ingen alls att umgås med när man har lite ledighet... =/ it sucks!  tror livet även står ganska mkt still! de händer aldrig nått och jag sj e dålig på att få saker att hända!

de är nog som frida sa i tisdags : tiden står typ stilla i uppsala inget förändras alls!

jag måste förärndra nått till hösten känner jag! hoppas på ett nytt vikariat om jag har tur så säger inget förns jag vet om jag får de el ej! funderar även på att söka till nya hem fast kanske i just stillastående uppsala för då får jag iaf lite mer variation än hemmet i örsa och här vill jag inte fastna :O

flytta vill jag och måste göra de i höst! hoppas på en lght i uppsala då annars så bor jag hos päronen ett tag igen! tur att man har snälla föräldrar som låter en flytta hem igen :'D

men jag vill fan flytta nån annanstans!! har spårat och sncakat med sandra om att man kanske ska väga för och nackdelar för att flytta upp till gällivare i början på nästa år! kul med nått helt nytt och nej de skulle inte bli permanent!!

ah nej rasten är slut dax att jobba vidare och se fram emot en planlös helg....


XOXO

Haaaalllllååååå!!!! (eko)

höhö häre vare dödare än dödast som vanligt må jag säga! woops! ;)

tänkte bara lägga upp en vimmel bild från i helgen någe mer orkar jag inte skriva xD



vilken kanon bild!

(och jag skiter i att jag röker på bilden)


XOXO

RSS 2.0