sköna söndag ^^

Helgen är ännu en gång förbi nu har folk tagit studenten och har sommarlov..
jag spenderade hela helgen hemma och va ledig^^ va till jennie och firade hennes bror i fredags ett tag men va så sjukt trött... :/ resten av helgen spenderades bara hemma med familjen hade kanske åkt å festat i västerås igår men nää va inte sugen alls så va bara hemma och kollade på tv och läste en massa, vädret va behagligt så satt ute nästan hela tiden :) idag så va jag med mamma och pappa först på loppis där jag fick en sjukt snygg tavla med 3 bilder av Elvis <3



får ta en bild på tavlan när jag kommer ihåg de hehe
sen for vi iväg till gränby mamma skulle shoppa lite, och snäll som hon e så fick jag oxå nya kläder ;) jeans shorts och en vit genomskinlig tunika :) sen vart de nya"foppa tofflor" att ha på jobbet och stumpor^^ så nu klarar jag mig lite iaf haha men hittade värsta skorna på sko august!! måste ha!! visst dom kostar 800 men skit samma dom ska bli mina hehe ;) nu ere bara 2 veckor kvar tills festn :O måste fixa med en del grejer tur att man har syskon som e med å hjälper till lite oxå =) men innan så blir de en massa jobb iaf hela den här veckan + ett sexparty på fredag! å mamma och pappa drar till holland på lördag morgon i ca 10 dar el mer så blir ff ;) sjukt skönt haha

nej på återseende när de finns nått mer att säga^^


varma onsdag!

Mmmm varm och härlig onsdag^^ har legat å stekt lite i solen men gav upp då myrorna gillade att krypa på mig:(
ska behöva spendera den här härliga dagen iklädd mina varma jobb kläder... men är de lugnt så kan jag iaf sitta ute och ha de chill=) blir å sitta och läsa under rasten måste läsa ut snabba cash ;P

de vart en trevlig dag på stan igår^^ jennie , jag ,bror och jonna va på stan vart att göra av med pengar på nya kläder :D vart nöjd men har nu hittat en kläning jag MÅSTE HA!!! men den får vänta tills nästa lön och samma med skorna jag hittade! typsikt att de ska va så dyrt med kläder å skor asså!!

men ser att kl blivit mkt så dax å dra sig till jobbet nu! hade fint idag alla ;)

 


Tisdag!

Jao idag är de ett väldigt växlande väder, sj hade jag velat ha bara sol och värme så man kan ha sandaler och ingen jacka ;) men nää de får bli andra vårskor och min älskade nya midjejeans jacka! =)

ska gå på stan och göra av med mina sista pengar på kortet på kläder ;D måste måste måste!! men får tillbax på skatten så behöver bara va pank i ca 2 veckor hehe, lätt värt asså! ;) 

spenderade min gårdag med bror min i märsta och brände en skiva inför årets Pimps and Hoe`s  så nu har jag iaf en skiva med 139 låtar på så den lär räcka ett tag iaf! ^^  såg även på min nya film bror skickade efter åt mig^^ Dead Silence, ruggig och bra! vill inte ens kolla på fodralet får ju fan mardrömmar hahha!!


man fick ju iaf insperation inför halloween iaf ;P

men nu är de mer viktigt att hitta rätt insperation inför min hoe`s fest ;) men tror jag har en mkt bra idé i huvet som kommer bli kanon! :)

första årets outfit ;)
och andra!



RSS 2.0