hej då :D

Efter många års växlande mellan rött-blont- svart, mest svart och blont! så säger jag nu hejdå till dom färgerna! håller just nu på att bleker bort den svarta färgen ;) för att nu skaffa mig brunt hår med blonda slingor^^ lite mer naturellt (vilket inte brukar va min grej ) så senare ikväll så hoppas jag på att ha ett fint brunt hår :D just nu ser de ganska häftigt ut med guldig hårbotten och sen flammig hår i olika fäger  xD men inte så jag vill ha de!

önska mig lycka till så de slutar bra =)

kommer lägga upp före,under och efter bilder när de är klart^^


äntligen pusta ut!

Hua nu e helgen äntligen förbi!! man ska igentligen inte säga så:P  men jag får de! har jobbat hela helgen och en del vart bara strul och inga raster m.m så nu vill jag bara njuta av vädret och chilla i nån dag och få en fotmassage ;) träna ska jag passa på att göra oxå! kanske man ska börja köpa in lite sånt man tar innan träningen för att orka mer!? nått bra tips på nått som är bra å inte snordyrt?:O  funderar även starkt på att börja äta nån sån där måltidsersättning för att hjälpa till lite extra med viktnedgången, de är snart dax att damma av bikinin liskom!!

mer som är ett STORT måste är att göra nått åt mitt hår!! färgen börjar bli en kattastrof! har snart en 2 cm utväxkt som inte e snygg och resten av huvet skimrar i en massa olika färger! har ideér men inga pengar :( puhu!

å nu e 2 veckor kvar till kryssningen :D woopwoop! ska bli sjukt kul! de blir med galaxy och de har jag aldrig åkt med tidigare! ska fira att bror min blir 29 ;) den gammle mannen hehe


bio besök

Va på bio igår med brorsan och såg Shutter island! mkt speciel film och liite för lång, men jag gillade den^^ den va inte så typsikt amerikans och man kunde inte lista ut slutet :P så jag rekomenderar den =)






humhum...

här vare visst döt som vanligt! har ju inget att skriva om.. mitt liv måste va för tråkigt :/
vad finns de att uppdatera!?  jag e tillbax på jobbet! de känns väldigt bra! tackar ja till så mkt jag bara kan! :) vilket betyder att min helg kommer bara bestå av jobb... men jag måste ju få ihop lite pengar så jag kan göra nått i sommar och betala tillbax mina päron oxå, tur att man får tillbax på skatten! =)
snart är de jennies födelsedag och valborg, alla verkar ha massa yberparty planer för valborg medans jag skiter helt i den dagen typ... fulla fjortisar över hela stan...uscha! men jennies dag e roligare jag förväntar mig tårta ;)

annars är de inte så mkt mer nytt! el jo mitt hår börjar äntligen bli lite långt =) och jag har börjat komma igång ordenkligt på sats :D men annars är allt som vanligt... återkommer när de finns nått mer att berätta :P


vafan då!

jag glömmer alltid bort min blogg el bara ignorerar den! inte bra asså! så ska sluta säga att jag ska bättra mig för de ser ju inte ut att hända än på ett tag :P

hade en trevlig helg iaf^^ lite folk här i fredags, vi boade in oss i köket och bara hade de chill =) å på lördagen vart de först sällskapsresan maraton med bror senare hem till dammerna i eriksberg och sluta kvällen sen på saluhallen! vart en del dricka tack vare bror min xD fan ta skumpa haha





ja så såg de ut iaf ^^


back on track!

Då va man tillbax och inflyttad i sitt rum i örsa igen!
allt e precis som vanligt igen här så känns ibland som om man aldrig  lämnat stället...
men jag längtar tillbax till gbg oxå fast de känns bra att va hemma igen, lite kluvet de där! men borta bra men hemma bäst!

hehe firade påsk igår med familjen :) blev retad för att jag kallade gbg för hemma :P så familjen tyckte att då kunde jag väll åka "hem" igen då xD men lätt hänt att man kallar de för sitt hem, hade ju boat in mig bra och trivdes bra! =) så gbg kommer alltid va mitt andra hem, Liz är som en liten ny familj ;)


usch måste rensa ur  min garderob rikdigt ordenkligt! :O sjukt fullt där inne!! och ska piffa till på mina vägar på rummet... upp med lite mer hollywood stjärnor ;D köpa en stor bild av Elvis och rama in! ta bort min mus-samling och sätta in bilder på vännerna i snygga ramar och ställa där istället :) måste förnya lite känner jag! fylla på barhyllan måste jag oxå göra hahaha




 


Tomt...

Nu börjar de verkligen kännas tomt! Lådorna fylls och resväskan fylld, nu är de verklighet, jag ska verkligen åka hem i morrn och lämna gbg och Liz  "/ nu börjar de kännas konstigt!
Kommer sakna lght och att ha de nära in till mitt älskade centrum ;)

Men jag kommer snart tillbax ;) lämnar inte mitt gbg i första taget hehe

Ska väll snart packa klart den andra lådan och städa runt lite så allt e klart tills i morrn då familjen kommer.



vi lyckades att bo tillsammans i 2 månader utan att slåihjäl varan ;) de är bra gjort hehe

Liz sååå snygg i sit röda hår! =)


Bye Bye gbg! <3



åh dålig...

Har varit dålig på att uppdatera nu men jag har inte orkat blogga bara... men ska väll försöka bättra på mig lite ;)

har börjat packa lite nu.. åker hem igen på lördag! mamma och pappa hämtar mig^^ dom e så snälla =)
åg liz har åkt hem till orskarshamn för att fira påsk så jag blir ensam här dom dagarna, lite trist! "/ men jag kommer ju tillbax hehe ;) mig blir man inte av med ;) kommer kännas konstigt att flytta hem igen men skönt oxå, back too work!

aja uppdaterar mer later!


RSS 2.0