Makserad!

va ju maskerad hos anna och katta för några helger sen! tänke jag skulle lägga upp några bilder =)














lite bilder iaf! de va iaf en mkt lyckad kväll :)

XOXO


nää nu skiter jag i de här!

Nu e jag trött på allt med killar å göra! jag lägger de hyllan ett tag nu fan asså! ska göra en viktoria och bli en begagnad oskuld!

Vickan nu är de vi kk:n!

Jag klarar mig fan lika bra utan killar! behöver ingen så länge jag har mina vänner dom e de viktigaste jag har! så nä killar kan jag klara mig utan och konsentrera mig mer på mig sj!

jag mår nog ändå bättre av att bara vara jag och umgås med vännerna och familjen! :D

ni är awsome!!

XOXO


Blir så jävla less....

Börjar hata min livs situation nu!!!

som vabligt denna månad så kommer jag inte ha råd att göra ett piss! jag kommer ha råd att betala mina räkningar som vanligt å sen ligga på typ noll igen :O hade ju planer på att gå på 2 fester som ändå inte är dyra och gå till frissan... de kan jag fetglömma nu! och är så less på att behöva låna pengar av min familj, vill inte hare så!!! visst resten av sommaren kommer jag nog ligga mer bra till i pengar väg men nu då?! måste jag hela tiden sätta mitt liv i paus!

jag vill kunna gå ut med mina vänner och ha kul och betala för mig sj! inte att mina vänner ska behöva göra de åt mig! "/ jag e verkligen jätte tacksam som har så otroligt fina vänner som bjuder ut mig men när ska jag få göra de samma för dom??!!

jävla liv man ska ha då!!


Your hunnybunny!

In deed i am! ;)


ikväll äre fest! och jag älskar maskerader, de är för sällan som de är de "/ men äntligen! katta och anna har maskis ikväll och min fina outfit ligger på sängen fädrigprovad och klar ;D lätt att lista ut vad jag ska va eller hur ;)  frågan är bara lösögonfransar el inte!?  inte lätt sånt där hahaha

drickat är oxå klart :) bara groggvirket som måste införskaffas sen äre klart!

packa måste jag oxå göra! är ju Hardcorv på lördag :D så måste ha andra kläder med mig och lite filtar att sitta och och rulla in sig i haha ;)

tror de här kommer bli en lyckad helg :) som avslutas med ett kvällspass på söndag! cash is king sägs de ju! xD

 

XOXO


mördardag...!!

Har en låååååång jobb dag idag! 7-20.30 med en timmes rast bara :S tur att de är lugnt från och till! men lovar att jag kommer krypa hem när kvällen äntligen är över xD

men de är sen bara en jobbdag kvar sen äre fest :D katta har maskerad på fredag så de ska bli skit najs!
sen på lördag är de Hardcorve!! :D skönaste folket ska  ju dit så tror de blir awsome!! taggad som fan!
sen jobba igen söndag kväll =)


sen äre ju inte långt kvar till sommaren å jag har inte en enda ide el plan på vad jag ska göra förutom att jobba :O sen får vi se vad man har råd med att göra! ska försöka komma iväg till grönan har inte varit där på jävligt länge! nån som e sugen på att åka med?! =)

sen en kryssning sitter ju aldrig fel och jag kryssar ju gratis så hoppas de finns några som e sugna på en lite sommarkryss å dansa ute på däck ;D så säg till om nån e sugen får ha med mig 7 pers så ;)

annars har jag fan inget inplanerat alls :O men ja då finns de ju plats för att vara spontan :D


ska ju bli ett pimps and hoes oxå så de får vi i inte glömma hehe



XOXO

va folk ska klaga!

Bara för att man inte bloggat på år och dar så börjas de klaga igen! usch på er ;) så för att göra folk nöjda så kommer här ett litet inlägg då ^^


Så  vad har hänt sen sist!?

De största är väll att de varit bröllop :D nu är bror min en gift man hehe
Vart ett otroligt vackert och jätte roligt bröllop! allt vart parfekt och de fanns nog inget att klaga på och de vart inga förseningar med nått :D
jag va ju tärna och tåg åt mig en massa jobb vilket jag älskade att få göra!! tack vickan för hjälpen med plaseringskorten som vart sjukt bra och alla tycka de va jätte fina!
de vart ju lite stress underdagen då allt skulle göras sammtidigt men de gick bra och bruden behövde inte hjälpa till med nått och vart jätte nöjd!!

Jag tog ju på mig att sminka brud och brudens mor! lite pirigt må jag säga men de vart sååååå bra :D
bästa berömet måste ju va då min bror nästan började gråta för att carro vart så vacker! =)

nej allt vart helt bäst! maten va to die for och festen efter va skit kul!!!


annars då!?
då äre de vanliga!
kicken har fyllt 30 så vart middag hos päronen med familj släkt och den nya spanska familjen :)
morbor har oxå fyllt så vart fika hos honom trevlans!

har annars bara umgåts en massa med vännerna :D

vart sthlm runt med katta=) lagom trött i  fötterna hehe
har äntligen besökt fam karlssons nya resident :D va jätte fint så kommer nog trivas där haha

vart ju en utgång  för jennie för nån helg sedan! vart en sjukt lyckad kväll asså! massa dricka,trevligt folk och massa skratt! på krogen vart de ännu mer dricka, flummiga bilder och dans! och skumpa :D bakis loves skumpa!! <3  kom med på vimmelbild :D en bra desutom vilket va sjukligt länge sen! xD

 

 



 

 

så nu kan folket va lite nöjda iaf ;)

 

XOXO


RSS 2.0