Halloween!!

Weiii mitt ena packet är nu sickat med en del av min outfit till Majestiq 12 :D förhoppningsvis så sickas de andra snart! ;) nu är de som sagt bara en överdel kvar att fixa :S söta vikkipick har ju köpt linserna jag ville ha till mig som inflttningspresent! :D taack!

och nu är de spickat vilket datum de blir halloween fest här hemma, isa och jag ska ha en helgen innan halloween ;) så de blir en liten uppvärmning höhö men jag läger typ inga pengar på kostym för de har jag inte råd med :S men jag vet vad jag ska va och jag har de mesta hemma som tur är och de bli nog fiiint! 

senare idag så ska jag in till uppsala och få 1988 ifyllt :) och Sam han flagnar på! finns fläckar i sängen där de har kladdat av sig xD mkt snyggt! not! de svårt att rakabenet oxå xD fick lixom raka runt Sam så han e lite småhårig nu han haha tur att de inte syns så mkt xD men ja bilder kommer upp på båda när dom e läkta och snygga:) hoppas jag inte hinner göra en till bara, men de får jag inte!!:O

 

ohhh jag har klippt mig! finns ingen bild på de heller men de kommer väll nån gång :P de är iaf snyggt hehe och ja de där snacket om att hålla kvar längden får jag vill bli långhårig de sket sig visst xD så ja nu syns 1988 i nacken ganska bra ;) men jag e sjukt nöjd och de finns ju löshår ;D höhö



abba is the shit!

i brist på annat att skriva lixom! men jag tycker dom e sjukt bra! lööve!

Biljett till Majestiq 12 är köpt!!!! nu är de bara lite mer än en månad kvar! kommer bli grymt! bara invänta kläderna som är bestälda och hitta en bra överdel i sthlm snart!

helgen som va nu va helt kanon!! :D Liz va här och vi ses allderles för sällan :( de va även mi inflyttingsfest underlördagen :D den vart hur bra som helst! jag hade så sjukt kul! jag fick ett sånt skrattanfall så tårarna bara började spruta xD men kvällen började hos mig med en massa underbart folk! <3 sen va vi ett gäng som gick till kc här i märsta och dansade hela natten kändes de som iaf! ja de vart en otroligt lyckad kväll!!

just ja! jag tattuerade även mig igen i torsdags :D har ignen bild än vill vänta tills den läkt klart! men så nöjd jag är!!! Wille gjorde verkligen ett toppen jobb med den! är så nöjd som jag kan bli :D men ja bild kommer! även på den i nacken men den ska fyllas i snart! :)

 

nä har inte så mkt mer att skriva om nu..

 


på tal om analsex,vill du ha kladkaka!?

Åhhh har sickat efter en massa hotstuff inför majestiq 12 :D kommer bli grymt!! de kommer bli dreads,cyberlocks! hallu dahhh kan de bli bättre!? nuuuoo it cant ;) jag och vikkipick har värsting ideer och vi kommer komplitera varan fiiint! ;D heaven vs hell!  fast på vårat vis! ;) längtar som fan!! mitt första event ever! visst de är hardstyle och jag har upptäckt att att jag gillar hardcore mer! jag är en duktig novis hehe ;) men iaf de kommer bli awsome! och fotningen innan kommer bli så kul :D vi har inte fotats tillsammans på år och dar!!


helt sjuuuukt länge sen :O så nu är de dax för lite nya bilder med oss fast dom kommer va lite coolare ;D

 


Kalla mig gärna frågetecken!

De har diskats och städats, soporna är slängda och bänken ren och om mömlerat i sovrummet lite! bror har varit här idag och börjat ta bort en del grejer och packat ner de mesta ur vitrinskåpet! har en till liten lampa i sovrummet så nu kan de bli ljust på rikdigt där inne ;) espresso maskien är nu nerpackad så ska ta hit min juicecentrifug i nästa vecka :) här även varit duktig och gjort en inköpslista så i morrn ska jag handla och snygga till de sista och planera middagen till mig och Mr.  vet inte varför men vart nu sjukt trött och skulle kunna somna men skulle jag lägga mig nu så kommer jag bara vrida och vända på mig som jag gjort dom senaste nätterna! :S why i dont know! 

 

min fina vikkipick är sjuk :( me dont like!

 krya på dig! <3


undrar om man kanske ska ta och ta en bra bild på min tatuering som jag har i nacken :O har haft den i några veckor nu men inte tagit nån bra bild!dåligt,mkt dåligt!

 


uppbokad!?

Tjao... man har tomma veckor men fulla helger! alla helger till en bit in i okt är fulla med saker är de inte jobb så är de fester fast fester klagar man ju inte på ;) inte jobb heller igentligen! (men de är tråkigare)

Hösten är här och jag tycker faktiskt om de el inte när de regnar, annars är de så fint med alla färger och höstmodet är de inge fel på heller ;)

shoppade idag med wille den här gången va de han som köpte mest inte jag :P helt otroligt  hahaha han va till och med chockad över att köpt kläder :P

själv köpte jag en tröja/kläning



och igår köpte jag en raffig tröja oxå^^ lite fladderfitta model xD




uscha borde städa nu igentligen då jag får besök på torsdag av en Mr. ;P och på måndag kommer nån dude hit och ska kolla på lght för de 3:e rummet ska hyras ut så jag kommer få nån inneboende :O intressant å se hur de kommer funka asså!!

Kan jag dela lght med en helt okänd person!?

 


tagga!!

Hmm nu är de dåligt skrivet här igen men what the fuck!

Har kommit in mig bra i märsta, lght e typ min nu! :D inte fy skam med en 3:a ;) har isa här hos mig nu och vi har köpt och satt upp nya gardiner i vardagsrummet och i sovrummet :D nu kan jag äntligen få de mörkt där inne!! snygga gardiner på rea är inte helt fel!! va vuxet de där låter hihih har satt datum för inflyttningsfest ^^ ska bli kul att få visa upp sitt boende för dom som inte varit här nått! synd bara att de klagas ibland på att de är långt bort :( de tar max 20 min med bil, 25 min med vanligt tåg el 45 min med upptåg och pendel och då har jag räknat in e väntetid på 7 min! de är inte långt till märsta!! och inte dyrt att åka heller!!   så in youre face!

(tåg rädda isa tyckte att resan va kort)

nej ska sluta klaga på alla som e avis på min stora fina egan lya ;) hehe

 

nej men nu jävlar ska vi tagga! födelsedags fest för hanna ikväll :D kul värre! isa och jag har redan börjar grogga lite halvt om halvt höhöhö!

och igår så fotade vi lite nya bilder på mig^^ lite barnförbjudet med nån ska jag lägga upp! ego som man är ;)







GAAAHH!!!

Ibland så hatar jag verkligen mitt jobb!

OCH IDAG ÄR EN SÅDAN DAG!!!!


RSS 2.0