maskerad outfits

i brist på annat när jag inte kan somna så tänker jag bjuda på en massa olika outfits som jag haft vid olika maskerader ;)  ego jag vet hehe













så de va ju lite olika iaf ;) finns ju lite mer men de måste ju finnas nån hejd på mig höhö


måndag+helg

Smöööö.... fråga mig inte vad de betyder men de känns rätt att säga just nu xD

uscha helgen asså! isa fylde ju år se de skulle ju firas! så lördagen spenderades i "skinnbrallor" och med en stor flarra rövin!  vi spelade spel och skratta de sjuukt mkt och de vart sen en sista sekunden utgång till etage^^ mkt trevligt med en massa dans och gnidandes hahah xD full som vet inte vad måste jag blitt iaf men inte tyckt de då xD jag spenderade en ganska lång stund med huvet i toan iaf under natten hua!  inte mysigt nånstans kan jag säga! sen va man ju lagom mör under söndagen så den spenderades lite lagom sunkigt i soffan med en stor flaska vatten iklädd förstora pyjamas brallor och stickad färjestad tröja lagom sexigt va ;) NOT! men jag ryckte upp mig ganska bra för att palla jobba under kvällen!

och denna underbara måndag spenderades oxå i sängen sen framför tv:n iklädd nada typ, tur att man bor sj just nu iaf xD  sen vart de iaf ett otroligt skönt skumbad :D looove it!

så man har ju känt sig lite lagom seg och sunkig nu i 2 dar typ! not sexy at all! ;P 

 

men de har blivit dåligt med bilder på bloggen så bara därför att så lägger jag upp en raffig bild på mig och calle från några veckor sedan ;D

 

 de ska förestela kåtminer hahaha



Lördag!

Tja har varit lite tyst här nu i några dar... är hemma hos mina päron och glömde min egen dator hemma! men nu passar jag på när datorn e ledig ;) har hjördis som bloggsällskap hehe sötnos där!

de har väll igentligen inte hänt så mkt som vanligt, lungt och fridfullt just the way i like it!

Min onsdag spenderades först på stan med emma :) köpte presenter till födelsedags barnen :D mamma och isa! och vart ett par fejkskinn brallor till mig! sjuuukt snygga ,D och man har ju lagon snygg rumpa i dom höhöh ;)
kvällen sen spenderades med emma fast då vare pubrunda på agendan :D alltd lika najs när vi har de! vart först o connors sen vidare till baren baren och vi avslutade kvällen med en massa sång på etage =)

sen tråktrorsdag på jobbet, fredagen så fyllde mamma och isa ^^ mamma och jag kollade på skönheten och odjuret :D sen vart de fika här hemma sen vidare till isa^^ lite mer fika där och trevligt sällskap =)

nu ikväll är de fest för isa sen får vi se om de blir utgång oxå! men innan de så ska jag till jobbet!
blir hemma hos päronen tills i morrn kväll sen åker jag hem till mig och ska gulla lite med billie som varit ensam nu den stackaren! :/

så blir nog inge mer bloggande i helgen.. el de lär märkas ;)


snuttegull!

Har ju glömt att säga att vi har ett tillskott i familjen :D

Lilla Hjördis!



 hon e ju för söt! men hon hinner växa mkt då jag inte e i örsa allt för ofta "/


ohh jag och vickan hade ju en dag i sthlm i helgen och vi snyggade till oss lite extra i brist på annat ;)

 ganska raffigt tycker jag :D

näe dax att sova kanske då! de är en dag i morrn med å den ska jag spendera i uppsala ^^ ska se om de finns nån ledig vän som vill gå med :) lite presenter att köpa! både mamma och isa fyller ju på fredag :D blir massa tårta, vilket jag verkligen inte behöver hahah xD



alltså va!?

Vilket folk de finns  då! tycker en viss person borde ta och växa upp och skaffa sig ett eget liv och lägg dig inte i mitt! jag gör som jag vill och umgås med vem jag vill! thats it!! 


annars så e allt bra och som vanligt! typ klar med kläderna till Majestiq =) har även gjort en till Intim som vart så bra!! :D sjukt snyggt!

Billie har även flyttat hit så nu har man ett litet husdjur^^

 

men känner inte för att skriva mer just nu!


höhö ;)

Gissa vad jag ska göra på torsdag? ;) hihi

vickipick har dåligt inflytande på mig hahah

so what can it bee!?? :O


Haltalotta vare ja!

Joho du hör och häpna man har ju varit klantig och vrickat högerfoten! mkt dumt gjort av mig asså! :O men ibland ska man ju va lite klantig oxå! så jag tror de ligger en förbannelse över emmas "lght" xD emma sj bröt foten för ett år sedan och nu rammlar jag ut från hennes badrum och gör illa mig och de är fler som rammlat ur hennes badrum! ¨Så jag har en stödstrumpa på mig just nu och foten e fortfarande svullen och går inte att använda till 100% men jag håller tummarna på att de blir bra snart! och att de alltid ska va samma fot man gör illa :O I don´t get it!!

men aja annars är man fin i håret ;) färgat de mörkbrunt nu! mkt snyggt till min nya frilla!
och jag och emma hade lite av en pubrunda igår typ^^ en väldigt lyckad kväll!!
vi började kvällen hos henne med rose vin och hårfärgning sen vart att gå till olearys för de va stand up :D sjukt roligt iaf :D hitta willes polare calle som vi drog med till oconners där de vart öl och irish coffe ;) fick även helt plötsligt tag på lilla wille som va på baren baren så då gick vi vidare dit, där vart de cosmos för hela slanten ;) och jäger shot! efter tag så saknade marcus emma så då vart att gå till etage sista timmen typ^^ nästan inge folk alls där men de va najs ändå :) vart lite sång och dans haha ja sen gick emma åt ett håll med marcus ;) och jag drog med calle och wille för nattmat sen sov jag hos wille! så ja summan av sumaron så va de en mkt lyckad kvällen :D ja om man räknar bort foten då xD


Gone whit the wind

Idag så kastade jag bort en del av mitt gammla liv känns de som! fast de är en bra kännsla men även lite sorlig :/
de va alltså alla rosor som jag fått av killar jag älskat en gång i tiden! har länge funderat på att slänga dom men de har känts för sorligt och dom va ju oxå ett vakert minne! men nu idag så fick de åka i sopporna! så de är nu ett stort håll på vägen ser lite konstigt ut men jag är ju ändå inte så ofta här i rummet längre!
minnet från dom killarna kommer ju alltid finnas kvar i hjärtat som tur är, både bra och dåliga!

känns lite löjligt att skriva de här men de är min blogg och de känns bra att göra de =) ett stort steg för mig haha!


Doing the happy dans!

Woopi!! de första packetet med min outfit till Majestiq ska hämtas ut i morrn :'D och de andra är sickat!! bara lösfransar däri men ändå! And!! de är bara en månad kvar nu sen blir the party all night long! usch va jag och vickipick kommer va sjukt grymma/snygga! ;)

boendet är inte fixat än men de löser sig ^^ och inte överdelen heller för den delen :O men de är en tripp till sthlm inbokad lite längre fram nu i månaden så de är ingen panik!

 




What is!?

Jag är igentligen en mkt lyckligt lottad människa har jag kommit på! visst jag kanske inte har har utseendet med mig på min sida alla dar el el okonomin el de bra jobbet! jag har en för hög hyra och långt att åka till jobbet! men jag ska verkligen inte klaga iaf! för jag har ju de viktigaste av allt här i livet!

En en underbar familj och fantastiska vänner!

så jag har verkligen ingen rätt att klaga alls!

så jag vill sätta ansikten på dom underbara som finns där i vårt och tort för mig! min anda hälft som jag inte alls skulle klara mig utan el ens kunna vara mig sj utan! dom som accepterat mig för den jag är, både mina för och nackdelar!

mamma och pappa!

isa!

jennie!

vickipick!

emma!

katta!
Liz!

mina fina syskon!


så de där kändes som helt rätt gäng att välja! Ni är som sagt jävligt bra!!

Tack för att ni finns och förgyller min tillvaro!


RSS 2.0